Hoe werkt het

Wat klanten zeggen

De draaidag zelf was een verademing aangezien Jurgen ook een prettige gastheer is die mensen op hun gemak stelt. Dat hij niet snel tevreden is met een eindresultaat maakt hem een uitstekend regisseur; met de laatste stand van techniek waarborgt hij een maximaal resultaat.
Detroit Electric EMEA

Licht

Licht

Licht is een zeer belangrijk maar onderschat onderdeel tijdens opnames. Door bewust om te gaan met belichting kunnen wij zaken accentueren of juist naar de achtergrond verwijzen. Terwijl een mooie 3-punts belichting iemand van de achtergrond kan losmaken roept het korrelig effect van onderbelichting met veel ruis en bewegingsonscherpte misschien ook een gewenste sfeer op. Beiden goed, als het maar zo bedoeld was.


Lichtgevoelige apparatuur

Zowel dag- als kunstlicht hebben ieder hun bekoring maar een combinatie hiervan is maar zelden geslaagd te noemen. Slateboard herkent deze situaties en werkt zodra nodig met diverse lampen, statieven en filters om het gewenste effect te verkrijgen. Bovendien beschikken wij over groot-sensor-camera's en lichtgevoelige objectieven die ons in staat stellen met heel weinig natuurlijk licht te kunnen filmen. Het resultaat is dan een natuurgetrouwe opname en heeft onze voorkeur.


Postproductie

In de postproductie kunnen wij een opname altijd nog in zekere mate corrigeren. Echter gelijk met de juiste belichting schieten werkt echter tijdbesparend en komt toch, ook hier weer, het meest natuurlijk op de kijker over.

Onze klanten