Websitefilm


Tussen al het geweld van nieuwe media blijft één factor stabiel: uw website. Uw website vormt voor een klant dè aangewezen bron van informatie. Of het nu gaat om uw contactgegevens, referenties of uw bedrijfsboodschap, zodra men zaken met u wil (gaan) doen wordt uw website bezocht. Uw doel en missie had u al voor elkaar. Uw product of dienst staat sterk in de markt. Maar uw website biedt heel veel informatie. Kan een spontane bezoeker dat wel aan of verlaat deze al snel uw site? Het is tijd voor een korte, heldere boodschap die pakt. Slateboard kan die pakkende boodschap voor u verzorgen. Niet langer dan 60 seconden en toch de essentie van uw verhaal overbrengen. Kort genoeg om ervoor te zorgen dat de bezoeker niet "wegklikt". Lang genoeg om belangstelling te wekken. En dan verder te gaan op uw website.

Vindt u dat u uw verhaal echt niet kunt vertellen in 1 minuut? Probeer het met ons en als het niet lukt dan passen we natuurlijk de lengte aan. Het wordt tenslotte uw film!

Ook kunt u een informatieve websitefilm maken voor hen die heel gericht op zoek zijn naar informatie. Dit type websitefilm mag langer duren; de interesse is er immers al. Meer weten? Maak een afspraak met ons dan we vertellen er graag over.
Onze klanten