Over ons

Wat klanten zeggen

“Bij de behoefte om een bedrijfscase in beeld te brengen, ben ik door een bekende relatie getipt om Jurgen Richter van Slateboard te bellen. Mijn eerste kennismaking met Jurgen heb ik als heel prettig en professioneel ervaren. Mijn vraag was om een betaalbare video registratie te maken van een mooie opdracht van Mazda België. Jurgen heeft binnen een hele korte termijn en binnen budget een fantastische professionele video opgeleverd, waar ik inmiddels meerdere zakelijke voordelen mee heb weten te behalen. Door de flexibele en professionele houding van Slateboard video & multimedia producties zou ik ieder bedrijf met dezelfde behoefte adviseren gebruik te maken van zijn diensten. Raymond in’t Veld - Trotter.eu/be”
Trotter.eu

Slateboard teamSlateboard Team

Doriene werkt voor Slateboard als freelancer, heeft een eigen bedrijf in ondersteunende diensten voor het bedrijfsleven, is coach voor ondernemers met ADHD en verhuurt zich aan Slateboard op uur- of projectbasis. Doriene maakt vast deel uit van ons team. Zij neemt voor Slateboard interviews af, spreekt voice-overs in, assisteert in de regie en de administratie en verzorgt ook nog onze nieuwsbrieven. Doriene is een echt mensenmens en kan bovendien enorm goed met kinderen omgaan.

Casper is evenals Doriene zelfstandige met een eigen bedrijf. Casper is van origine werktuigbouwkundige en dat technisch inzicht komt binnen Slateboard nogal eens van pas. Ook Casper verhuurt zich met grote regelmaat aan Slateboard en dan met name voor de opnamedagen. Je zou kunnen zeggen dat Casper net zo tot de standaarduitrusting behoort als één van de camera's. Tijdens zo'n klus is hij verantwoordelijk voor het geluid, het licht en de fotografie. Bij méércamerawerk bedient Casper de extra camera('s) en is een meester in het bedenken van alternatieven als dat nodig blijkt.

Jurgen is eigenaar van Slateboard en stopt daar alle dagen van de week met enorm veel plezier zijn energie in. Méér over Jurgen zelf is te lezen bij Slateboard Filmmaker.

Onze klanten