Over ons

Wat klanten zeggen

De draaidag zelf was een verademing aangezien Jurgen ook een prettige gastheer is die mensen op hun gemak stelt. Dat hij niet snel tevreden is met een eindresultaat maakt hem een uitstekend regisseur; met de laatste stand van techniek waarborgt hij een maximaal resultaat.
Detroit Electric EMEA

Slateboard teamSlateboard Team

Doriene werkt voor Slateboard als freelancer, heeft een eigen bedrijf in ondersteunende diensten voor het bedrijfsleven, is coach voor ondernemers met ADHD en verhuurt zich aan Slateboard op uur- of projectbasis. Doriene maakt vast deel uit van ons team. Zij neemt voor Slateboard interviews af, spreekt voice-overs in, assisteert in de regie en de administratie en verzorgt ook nog onze nieuwsbrieven. Doriene is een echt mensenmens en kan bovendien enorm goed met kinderen omgaan.

Casper is evenals Doriene zelfstandige met een eigen bedrijf. Casper is van origine werktuigbouwkundige en dat technisch inzicht komt binnen Slateboard nogal eens van pas. Ook Casper verhuurt zich met grote regelmaat aan Slateboard en dan met name voor de opnamedagen. Je zou kunnen zeggen dat Casper net zo tot de standaarduitrusting behoort als één van de camera's. Tijdens zo'n klus is hij verantwoordelijk voor het geluid, het licht en de fotografie. Bij méércamerawerk bedient Casper de extra camera('s) en is een meester in het bedenken van alternatieven als dat nodig blijkt.

Jurgen is eigenaar van Slateboard en stopt daar alle dagen van de week met enorm veel plezier zijn energie in. Méér over Jurgen zelf is te lezen bij Slateboard Filmmaker.

Onze klanten