Hoe werkt het

Wat klanten zeggen

“Wij zien Slateboard als een professionele en betrouwbare partner die aan een half woord genoeg heeft. Slateboard luistert en verdiept zicht in de organisatie van de klant om de juiste vertaalslag te kunnen maken. Onlangs is onze derde opdracht door Slateboard opgeleverd met weer een geweldig eindresultaat!”
Duijvelaar Pompen

Licht

Licht

Licht is een zeer belangrijk maar onderschat onderdeel tijdens opnames. Door bewust om te gaan met belichting kunnen wij zaken accentueren of juist naar de achtergrond verwijzen. Terwijl een mooie 3-punts belichting iemand van de achtergrond kan losmaken roept het korrelig effect van onderbelichting met veel ruis en bewegingsonscherpte misschien ook een gewenste sfeer op. Beiden goed, als het maar zo bedoeld was.


Lichtgevoelige apparatuur

Zowel dag- als kunstlicht hebben ieder hun bekoring maar een combinatie hiervan is maar zelden geslaagd te noemen. Wij van Slateboard herkennen deze situaties en werken zodra nodig met diverse lampen, statieven en filters om het gewenste effect te verkrijgen. Bovendien beschikken we zelf over full-frame en groot-sensor-camera's èn lichtgevoelige objectieven die ons in staat stellen met heel weinig natuurlijk licht te kunnen filmen. Het resultaat is dan een natuurgetrouwe opname en heeft onze voorkeur.


Postproductie

In de postproductie kunnen wij een opname altijd nog in zekere mate corrigeren. Echter gelijk met de juiste belichting schieten werkt echter tijdbesparend en komt toch, ook hier weer, het meest natuurlijk op de kijker over.

Onze klanten