De Voice Over van Doriene


Geschreven door: Doriene van Luttervelt op 22 sep. 2015

Anders Dan Het Dagelijkse Denken in de studio van Slateboard

Ik ben gewend om vroeg wakker te zijn en dan vaak al meteen in de actiemodus van start te gaan. Sterker nog als ik de kans kreeg werkte ik dagelijks van 6.30-14.00 uur. En als het gaat om in de studio van Slateboard met Jurgen samen te werken, zet ik met plezier mijn wekker lekker vroeg.

Vandaag ga ik de voice-over inspreken voor mijn bedrijfsfilm. Spannend hoor! De tekst heb ik zelf geschreven en Jurgen heeft me met zijn professionele input geholpen er echt iets moois van te maken!

De studio is een hele fijne plek. En vaak starten we eerst met een bak thee of koffie. Zo ook vandaag. Wel fijn in mijn geval, want ik heb zo vroeg in de ochtend vaak nog een echte "zware" stem. Misschien ook wel goed voor de voice-over van vandaag. Zijn apparatuur maakt elke keer weer indruk op me. En altijd weer hèt meest hilarische moment van de dag; het hoesje van de microfoon. Wat mij doet denken aan een cavia met lang haar die net de föhn erop gezet heeft. Echt zo vreselijk grappig. Het kost me dan ook even wat tijd om weer serieus te zijn en de tekst zonder al te grote grijns of big smile in te spreken. Trouwens, over big smile gesproken, het werkt wel echt heel goed als je de mimiek en toon van stem aanpast aan de tekst die je inspreekt. Want dan komt die big smile ook echt over bij de luisteraars.

Ik kijk nu alweer uit naar ons volgende voice-over moment.

Deel dit artikel

Nooit meer een blog missen?

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Onze klanten