Klanten bloggen


Geschreven door: Monique op 9 jul. 2015

Opnamedagen voor hun eigen film zijn voor klanten erg spannende momenten. Velen hebben er geen ervaring mee en na de nodige voorbereiding is het dan zover. Mensen zijn bijna zonder uitzondering zelfkritisch wanneer ze zichzelf op beeld zien dus alles "staat strak". Totdat de opnamedag even op gang is gekomen want dan ontspannen de meesten. Het gaat volgens planning, de sfeer is prima en we lachen heel wat af, omdat het goed gaat, maar óók wanneer een take niet goed gaat en even opnieuw moet. Meestal gebeurt er op dat moment wel wat grappigs. Tussentijds laten we onze klanten even meekijken in de ruwe beelden en ook dat ontspant; wat ze zien voldoet aan of overtreft zelfs de verwachtingen en dat geeft rust.

Nadat wij de ruwe filmbeelden thuis op de Mac gezet hebben sturen we onze klanten vaak een, uit 9 video stills samengestelde, afbeelding. Momenten uit de opnamedag, als aandenken. En soms schrijft een klant daar wat over op hun eigen website of blog en dat vinden wij natuurlijk leuk. Onderstaand zo'n stukje over een film waarmee we bezig zijn.


Na 3 filmdagen, zit het erop voor ons ..... Alle opnames voor onze bedrijfsfilm zijn geschoten. Het waren bijzondere dagen. Heel anders dan onze "normale" werkdagen. Maar het was vooral erg leuk om te doen en om mee te maken. De eerste filmdag vond plaats bij onze klant Het Amstelveen College. Collega's Jermaine en Sophie waren aanwezig op de "filmset" en zo'n eerste filmdag was best spannend. Maar de locatie was fantastisch, want Het Amstelveen College heeft recent een prachtig nieuw schoolgebouw betrokken. De tweede filmdag waren we op locatie in het schitterende historische pand van onze klant Bibliotheek Het Markiezaat. Collega's Max, Bob en Monique waren aanwezig. En ook hier konden er weer mooie beelden worden geschoten.

Dankzij de inzet en gastvrijheid van onze klanten, kan straks een echt kijkje in de keuken worden bekeken.

En de laatste filmdag was een IeTee-dag. Beelden bij ons op kantoor en een kijkje in het datacenter moeten de film compleet maken. Collega's Peter, William, Etienne, Franco, Bob, Sophie, Tamara en Monique werkten mee en hebben een goed beeld gegeven van onze organisatie. Uiteraard hebben we tijdens de opnamedagen hard gewerkt, maar ook ontzettend veel gelachen. Enthousiaste klanten, betrokken collega's en een leuke filmploeg van Slateboard Video & Multimedia Productions hebben dit allemaal mogelijk gemaakt.

Nu is het wachten op het eindresultaat ...... Uiteraard brengen wij iedereen op de hoogte, zodra IeTee - De Film bekeken kan worden.

Deel dit artikel

Nooit meer een blog missen?

Inschrijven voor de nieuwsbrief


Onze klanten