Door Slateboard geregistreerd congres in Milaan eindigt als 3e van 37 inschrijvingen

In februari 2013 heeft Slateboard voor een grootschalig Europees netwerk (Feed for Health) van onderzoekers op gebied van de impact van de voeding voor dieren op de uiteindelijk kwaliteit van het product voor de consument een 10 tal videos geproduceerd. Twee video newsletters en 8 videos met verslagen van presentaties op het eindcongres van het network in Milaan zijn afgeleverd. In het kader van de EXPO 2015 in Milaan heeft de organisatie gevraagd om voorbeelden van gerealiseerde projecten op gebied van best practices in voeding en landbouw. In de communicatie van de projecten zou het accent moeten liggen op het gebruik van videos.

Prof. Dr Luciano Pinotti, de toenmalige Itiaanse coordinator van Feed for Health heeft voor de Expo 2015 het Feed for Health project ingediend met als titel 'From adeqaute nutrition to optimal nutrition in food producing animals". In samenwerking met Slateboard en de Nederlandse coordinator voor communicatie in het Feed for Health project Prof. Dr. Joop Luten is het videomateriaal aangepast.

Van de 37 ingediende projecten op gebied van best practice bij EXPO 2015 werd het Feed for Health project als derde gerangschikt. Een knappe prestatie. De videos van Slateboard hebben zeker substantieel bijgedragen aan dit mooie resultaat.

Onze klanten