Appelenburg

ONZE OPDRACHT 

Deze film is ontwikkeld voor en ter ondersteuning van de website van Tandartsenpraktijk Appelenburg in Alphen aan den Rijn. TP Appelenburg is een moderne tandartsenpraktijk die zich onderscheidt door inrichting, benadering en transparantie. Deze korte film geeft de bezoeker informatie m.b.t. een aantal praktische zaken maar laat tevens een tweetal behandelingen zien. Voor méér informatie over de behandelingen verwijzen wij u naar www.appelenburg.com

ONZE OPDRACHTGEVER 

Roland Buenting, eigenaar van Tandartsenpraktijk Appelenburg over ons: Jurgen heeft een film voor de website en een voorlichtingsfilm voor in de wachtkamer van mijn tandartsenpraktijk Appelenburg gemaakt. Op een zeer creatieve wijze heeft hij, uit de brei van informatie die hij aangereikt kreeg, een uitstekende film geproduceerd. Hij wist alle deelnemers aan de film gemotiveerd en enthousiast te maken. Tevens was alles keurig binnen de deadline gereed. De beelden zijn van zeer hoge kwaliteit, waar ik dagelijks complimenten over krijg. Hierdoor is mijn manier van werken zeer inzichtelijk geworden voor alle kijkers. Chapeau!

The making of

  • Eenmaal in de stoel waren de patiënten goed uitgelicht, dankzij de standaard verlichting in de praktijk.

  • De deuren hebben een kleurnaam, daar hebben we in de montage dankbaar gebruik van kunnen maken.

  • Alle patienten is vooraf toestemming gevraagd om hen te mogen filmen. Bovendien is hen het beeld getoond wat in de montage gebruikt zou gaan worden. Niemand maakte bezwaar.

  • Ook hier maken we dankbaar gebruik van de goede basisverlichting in de praktijk.

Onze klanten