Incentive promo MBDB

ONZE OPDRACHT Kom met een idee voor een video, waarmee we een incentive op ludieke en gepersonaliseerde wijze bij alle individuele collega's van verkoop bedrijfswagens kunnen introduceren. De incentive loopt een kwartaal en iedere maand willen we een update van de stand van zaken kunnen laten zien. De updates dienen verbinding te houden met de te behalen prijs. Wij bedachten een "roadshow" waarbij de directeur sales de incentive, al rijdend -uiteraard- in een Mercedes bedrijfswagen, onderweg naar de prijs de actie uitlegt aan zijn collega's. Voor iedere verkoper is een aparte film gemaakt die door MBDB, leuk verpakt met een unieke code naar de familie gestuurd is. Slim bedacht werd de familie namelijk betrokken bij deze actie. De videofilms zelf zijn vanwege privacy niet openbaar maar indien u een indruk wilt krijgen van de variëteit aan opnames dan kunt u aan de linkerzijde van de tekst met de pijltjes door een aantal opnamemomenten bladeren. Wilt u ook een incentive begeleiden door een video, laat het ons weten en we praten u bij.

De updates waren niet minder ludiek en deze directeur sales was niet snel wat te gek. Al met al een leuke opdracht voor een enthousiaste opdrachtgever.

ONZE OPDRACHTGEVER Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (MBDB) is een dochteronderneming van Mercedes-Benz Nederland en heeft meerdere vestigingen in Zuid-Holland voor verkoop en service van o.a. Mercedes-Benz personenauto's, bedrijfswagens, vrachtwagens en smart.

Overig portfolio

Onze klanten