Knappe Kappers Academie Deel 2

ONZE OPDRACHT Voor de Knappe Kappers Academie hebben wij meerdere sessies vastgelegd. Klanten maar ook Knappe Kappers collega's krijgen zo een idee hoe er getraind wordt en welke specifieke onderdelen van het kappersvak aan bod komen. In deze opdracht volgen we het proces van het stylen van het haar. De opdracht was details van de haarbewerking en de sfeer op de trainingsavond vast te leggen.


ONZE OPDRACHTGEVER Arienne Burggraaf, eigenaar van Knappe Kappers Hoofdstraat en franchisegever van Knappe Kappers zegt dat er via hun website veel gekeken wordt naar de korte films. 'Niet alleen door het eigen personeel en de modellen maar bezoekers van de Knappe Kappers website (knappe-kappers.nl) nemen altijd wel een filmpje mee. Daar zijn wij blij mee want het geeft in korte tijd goed weer met welke aandacht wij ons vak uitoefenen.'

The making of

  • Hier maken wij gelijk een aantal foto's.

  • De mengeling van het aantal lichtsoorten levert op zich al een aardige uitdaging op.

  • Overal spiegels! Als camera m/v is het hier echt oppassen geblazen, anders sta je er zelf op. Via de spiegel filmen is aanlokkelijk maar levert nooit ècht scherp beeld op.

  • De Glidetrack, hier met de kleine camera biedt leuk alternatief beeld. Altijd met een verhoogde frame rate om het beeld vloeiend te houden.

  • Al dat voetenwerk gecombineerd met de afgeknipte haren levert een leuk plaatje op.

  • Na de klus is het altijd weer zorgvuldig inpakken. En dan moet de eigenlijke klus nog beginnen: het editten van het verzamelde beeld.

Onze klanten