Misteltoe Event bij Groengroep

Hier volgt een beschrijving van: Hoveniersbedrijf Groengroep uit Boskoop, aangesloten bij Tophoveniers van Nederland, heeft onlangs voor de derde keer haar succesvolle Mistletoe Event gehouden. Een zondagmiddag waarop klanten en mogelijke invité's onder het spreekwoordelijke hapje en drankje meer te weten kunnen komen over snoeien, biologische wijnen en eten uit de tuin.

De drukbezochte middag werd gehouden in de robuuste ruimte waarin de hoveniers iedere werkdag 's ochtends met elkaar een kop koffie drinken voordat zij naar hun klanten uitreizen. Zo weten zij van elkaar op welke projecten de collega's zitten en wat er zoal speelt. De klanten bevinden zich voornamelijk in de stedelijke gebieden van de Randstad.

De gezellige middag werd traditioneel afgesloten met het uitzoeken van een mooie Maretak waarvan de stimulerende werking op de liefde geroemd wordt. De eigenaren van Groengroep kijken ieder jaar zelf weer uit naar het oogstmoment : zelf reizen zij af naar Frankrijk om de Mistletoe eigenhandig te snoeien. Wij mochten deelgenoot zijn van de gezellige middag en hebben de gelegenheid aangepakt om een aantal klanten te vragen naar hun ervaringen met Groengroep.

The making of

Onze klanten