Multimedia Present Mercedes

Vanwege de concurrentie gevoelige inhoud kunnen we de geproduceerde presentatie zelf niet laten zien; wilt u tòch zien wat het resultaat geworden is, neemt u dan contact met ons op.

ONZE OPDRACHT Mercedes-Benz Belux: 'maak binnen één week een presentatie met bestaand beeldmateriaal zoals "Power Points", animatiefilms, foto's en teksten. Voeg een voice-over en muziek toe. De presentatie mag ongeveer 5 minuten duren en moet alle opgegeven onderdelen bevatten, en bovendien leuk zijn om naar te kijken. De presentatie zal in het Nederlands, in het Vlaams èn Frans beschikbaar moeten zijn dus maak drie varianten met ieder hun eigen tekst en voice-over.'

ONZE UITVOERING Nadat we alle materiaal en tekst verzameld hebben zijn we aan de slag gegaan. Naast de korte doorlooptijd lag een bijzondere uitdaging lag gelegen in het feit dat niet alle beeldmateriaal van hoge kwaliteit was èn dat we voor de Vlaams- en Franstalige voice-over naar Mercedes-Benz in Brussel moesten. Na een aantal previews zijn we tot een mooi resultaat gekomen dat zeer goed aansloeg bij de kijkers. Binnen 5 minuten kijktijd is het aantal onderwerpen onder de aandacht gebracht waar met een normale Power Point Presentatie een paar uur voor zou staan.

The making of

  • Intakegesprek bij Mercedes-Benz in Utrecht

  • Met de aantekeningen in de map terug naar de studio

  • Opname van de Vlaams- en Franstalige voice-over in Brussel

  • Er is altijd wat moois te zien bij mercedes

  • Onderweg naar Mercedes-Benz België in Brussel

  • Eén van de aangeleverde Power Point plaatjes

Onze klanten