Over onze portfolio

Mocht u niet in staat zijn de films uit onze portfolio te bekijken dan kan het zijn dat uw organisatie de mogelijkheid om films te bekijken via Vimeo en/of Youtube geblokkeerd heeft. In onze portfolio staan voor dit geval een 3-tal films klaar die u zonder tussenkomst van deze sites kunt bekijken: 22 opdrachten in 60 seconden, Duijvelaar Pompen productfilm en wonenCentraal - nieuwbouw.


In onze portfolio treft u per project een film, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de film foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Zo krijgt u een idee wat er bij het betreffende project kwam kijken en hoe dat verlopen is. Wilt u méér foto's van dat project zien dan kunt u doorschuiven met behulp van de pijltjes die u rechts boven de foto's aantreft.


In de loop der jaren hebben we heel wat films gemaakt, kort, lang, spontaan, geregisseerd, met heel klein budget en voor groter budget. Omdat ze zo divers zijn kunnen we ze moeilijk allemaal laten zien. Om die reden hebben we een kleine 50 films van uiteenlopende aard in deze portfolio gezet, onderverdeeld in een aantal categoriën zodat u gerichter kunt selecteren. Maar deze indeling zegt ook niet alles: een bedrijfsfilm kan best een websitefilm zijn en terwijl het budget bepaalt wat de mogelijkheden zijn, komt het ook voor dat een klant niet wil dat hun film openbaar gemaakt wordt; met name bij instructiefilms kunnen wij ons daar wat bij voorstellen. Of het is vanwege specifieke inhoud of privacy. Hoe dan ook: we spreken het van tevoren af.


Kortom: het blijft maatwerk. Het beste belt of mailt u ons, maken we binnenkort in plaats van weer 'n film, wellicht ùw film.

Overig portfolio

Onze klanten