wonenCentraal - Renovatie

ONZE OPDRACHT Kunnen jullie een korte film produceren die recent gerealiseerde nieuwbouwprojecten èn aanstaande nieuwbouwprojecten in Alphen aan den Rijn en omgeving laat zien? De film moet overigens wel over een week klaar zijn. Met die vraag kwam wonenCentraal, de woningbouwvereniging uit Alphen aan den Rijn, bij ons. Te leuk om te laten lopen, ondanks de korte voorbereiding- en montagetijd. Dus hebben we "ja" gezegd. De goede voorbereiding van wonenCentraal zelf heeft bijgedragen aan het tijdig kunnen opleveren van dit en het zusterproject over recente en aanstaande nieuwbouw.

ONZE OPDRACHTGEVER Nicolien van der Wereld, wonenCentraal: Twee bedrijfsfilms, negen filmlocaties op één dag, en o ja, het moet volgende week klaar zijn. Of dat kan? Jazeker! Slateboard heeft in deze korte tijd een prachtig eindresultaat neergezet. Met veel enthousiasme, een bak aan deskundigheid en de nieuwste apparatuur zijn ze aan de slag gegaan. We hebben Jurgen en Casper leren kennen als een professioneel team wat heel erg goed op elkaar ingespeeld is. Een bijzondere ervaring: wat de één denkt, doet de ander. Dat resulteerde in een vlekkeloze opnamedag met kwaliteit als resultaat. Slateboard luistert, weet de opdracht goed te vertalen en maakt meer dan waar wat zij beloven.

WonenCentraal uit Alphen aan den Rijn is met ruim 8.300 huurwoningen de grootste verhuurder van sociale huurwoningen in Alphen aan den Rijn. WonenCentraal ondersteunt mensen bij het vinden van hun thuis in Alphen aan den Rijn. Een plek waar zij zich prettig voelen. Oftewel: een goede woning en een prettige leefomgeving.

Bekijk hiernaast de film en hieronder de foto's (doorschuiven met de pijltjes) van de making of.

The making of

  • Met behulp van de camerakraan startten we in deze wijk met een mooi hoog dynamisch shot.

  • Terwijl de opdrachtgever overlegt met iemand die wellicht als cast wil fungeren stellen wij het (in dit geval rollend-) materieel op.

  • Het omhoog takelen van nieuwe kozijnen kunnen we met de jib mooi vastleggen.

  • Koffiepauze met werkoverleg in het bouwkantoor.

  • Midden in een woonwijk en dan toch zo groen. Het geheim: de gezamenlijke tuin wordt onderhouden door de bewoners.

  • Het snel wisselen van een camera die op de jib staat is vanwege de contragewichten een listig klusje; wat hulp is dan fijn.

  • Soms vergeten we de plaatsduiding te filmen, zal je toch slateboard heten.

  • Een opdrachtgever kijkt vaak graag even mee, geen probleem want we hebben een extra monitor.

Onze klanten