Over ons

Wat klanten zeggen

“Bij de behoefte om een bedrijfscase in beeld te brengen, ben ik door een bekende relatie getipt om Jurgen Richter van Slateboard te bellen. Mijn eerste kennismaking met Jurgen heb ik als heel prettig en professioneel ervaren. Mijn vraag was om een betaalbare video registratie te maken van een mooie opdracht van Mazda België. Jurgen heeft binnen een hele korte termijn en binnen budget een fantastische professionele video opgeleverd, waar ik inmiddels meerdere zakelijke voordelen mee heb weten te behalen. Door de flexibele en professionele houding van Slateboard video & multimedia producties zou ik ieder bedrijf met dezelfde behoefte adviseren gebruik te maken van zijn diensten. Raymond in’t Veld - Trotter.eu/be”
Trotter.eu

Slateboard Filmmaker

Natuurlijk wilt u weten met wie u zaken gaat doen, gelijk heeft u. Ook daarvoor bezoekt u deze website. Nou, wie zit er dan achter Slateboard?


Slateboard wordt gedreven door filmmaker Jurgen Richter. Met ruim 35 jaar ervaring in commerciële functies weet hij als geen ander wat er nodig is om een boodschap over te brengen. Verantwoordelijkheid voor landelijke merkuitingen hebben veel inzicht gegeven in de manier waarop potentiële klanten binnen en buiten een doelgroep kijken. Ook kan hij heel goed luisteren en informatie tot de essentie brengen. Dat is belangrijk want Jurgen is ook degene binnen Slateboard die, slechts op basis van uw informatie of samen met u, het filmplan schrijft. De basis van uw film is dan geboren.

Vele jaren foto- en filmervaring stellen Jurgen in staat prachtige beelden met veel gevoel en emotie te schieten. Je zou kunnen zeggen: filmen met het oog voor detail van een fotograaf: ieder beeldje moet kloppen, ook als het er 25 per seconde zijn. Uit liefde voor de mooie combinatie van beeld, geluid en muziek is hij deze onderneming gestart. Maar wel om deze aan te wenden voor een boodschap, bij voorkeur ùw boodschap. Samen met zijn team.


Nodig hem uit voor een inspirerend gesprek over de mogelijkheden uw boodschap deze keer verder te brengen. Zo ver als de harten van degenen die u wilt bereiken.

Onze klanten