Over ons

Wat klanten zeggen

Voor Woonforte heeft Slateboard een film gemaakt voor en door de bewoners van het Rode Dorp in Alphen aan den Rijn. Mede dankzij hun goede adviezen voor het script, hun inzet om er iets moois van te maken en Jurgens enthousiasme is de film een succes. De mogelijkheid om de film niet alleen tijdens de informatiemarkt te gebruiken maar gedurende het hele sloopproces is ideaal. Jurgen is betrokken en gedreven, begrijpt de (ongeoefende) mensen die voor zijn camera staan, heeft engelengeduld en is creatief. Goed was nog niet goed genoeg, dus toch nog even terug voor nog mooiere plaatjes. Dat was net wat we nodig hadden voor dit project. Nieuwsgierig naar de film: www.woonforte.nl/rode-dorp
Woningcorporatie Woonforte

Slateboard Filmmaker

Natuurlijk wilt u weten met wie u zaken gaat doen, gelijk heeft u. Ook daarvoor bezoekt u deze website. Nou, wie zit er dan achter Slateboard?


Slateboard wordt gedreven door filmmaker Jurgen Richter. Met ruim 35 jaar ervaring in commerciële functies weet hij als geen ander wat er nodig is om een boodschap over te brengen. Verantwoordelijkheid voor landelijke merkuitingen hebben veel inzicht gegeven in de manier waarop potentiële klanten binnen en buiten een doelgroep kijken. Ook kan hij heel goed luisteren en informatie tot de essentie brengen. Dat is belangrijk want Jurgen is ook degene binnen Slateboard die, slechts op basis van uw informatie of samen met u, het filmplan schrijft. De basis van uw film is dan geboren.

Vele jaren foto- en filmervaring stellen Jurgen in staat prachtige beelden met veel gevoel en emotie te schieten. Je zou kunnen zeggen: filmen met het oog voor detail van een fotograaf: ieder beeldje moet kloppen, ook als het er 25 per seconde zijn. Uit liefde voor de mooie combinatie van beeld, geluid en muziek is hij deze onderneming gestart. Maar wel om deze aan te wenden voor een boodschap, bij voorkeur ùw boodschap. Samen met zijn team.


Nodig hem uit voor een inspirerend gesprek over de mogelijkheden uw boodschap deze keer verder te brengen. Zo ver als de harten van degenen die u wilt bereiken.

Onze klanten