Over ons

Wat klanten zeggen

“Wij zien Slateboard als een professionele en betrouwbare partner die aan een half woord genoeg heeft. Slateboard luistert en verdiept zicht in de organisatie van de klant om de juiste vertaalslag te kunnen maken. Onlangs is onze derde opdracht door Slateboard opgeleverd met weer een geweldig eindresultaat!”
Duijvelaar Pompen

Slateboard teamSlateboard Team

Doriene werkt voor Slateboard als freelancer, heeft een eigen bedrijf in ondersteunende diensten voor het bedrijfsleven, is coach voor ondernemers met ADHD en verhuurt zich aan Slateboard op uur- of projectbasis. Doriene maakt vast deel uit van ons team. Zij neemt voor Slateboard interviews af, spreekt voice-overs in, assisteert in de regie en de administratie en verzorgt ook nog onze nieuwsbrieven. Doriene is een echt mensenmens en kan bovendien enorm goed met kinderen omgaan.

Casper is evenals Doriene zelfstandige met een eigen bedrijf. Casper is van origine werktuigbouwkundige en dat technisch inzicht komt binnen Slateboard nogal eens van pas. Ook Casper verhuurt zich met grote regelmaat aan Slateboard en dan met name voor de opnamedagen. Je zou kunnen zeggen dat Casper net zo tot de standaarduitrusting behoort als één van de camera's. Tijdens zo'n klus is hij verantwoordelijk voor het geluid, het licht en de fotografie. Bij méércamerawerk bedient Casper de extra camera('s) en is een meester in het bedenken van alternatieven als dat nodig blijkt.

Jurgen is eigenaar van Slateboard en stopt daar alle dagen van de week met enorm veel plezier zijn energie in. Méér over Jurgen zelf is te lezen bij Slateboard Filmmaker.

Onze klanten