Klanten zeggen

Fijn dat we in de loop van de tijd zoveel hebben mogen maken maar het belangrijkste is natuurlijk dat onze klanten er tevreden over zijn. En dat ze positief kunnen zijn over de samenwerking met Slateboard. Want tenslotte komen alleen door die samenwerking onze films tot stand. Maar ook: als we zo nu en dan de reacties teruglezen, krult onze neus van trots.

Klanten zeggen over de samenwerking met Slateboard:


Astrid van der Wal van woningcorporatie Woonforte:

Voor Woonforte heeft Slateboard een film gemaakt voor en door de bewoners van het Rode Dorp in Alphen aan den Rijn. Mede dankzij hun goede adviezen voor het script, hun inzet om er iets moois van te maken en Jurgens enthousiasme is de film een succes. De mogelijkheid om de film niet alleen tijdens de informatiemarkt te gebruiken maar gedurende het hele sloopproces is ideaal.
Jurgen is betrokken en gedreven, begrijpt de (ongeoefende) mensen die voor zijn camera staan, heeft engelengeduld en is creatief. Goed was nog niet goed genoeg, dus toch nog even terug voor nog mooiere plaatjes. Dat was net wat we nodig hadden voor dit project.
Nieuwsgierig naar de film: www.woonforte.nl/rode-dorp

Raymond in 't Veld van Trotter.eu: Bij de behoefte om een bedrijfscase in beeld te brengen, ben ik door een relatie getipt om Jurgen Richter van Slateboard te bellen. Mijn eerste kennismaking met Jurgen heb ik als heel prettig en professioneel ervaren. Mijn vraag was om een betaalbare video registratie te maken van een mooie opdracht van Mazda België. Jurgen heeft binnen een heel korte termijn èn binnen budget een fantastische professionele video opgeleverd, waar ik inmiddels meerdere zakelijk voordel mee heb weten te behalen. Door de flexibele en professionele houding van Slateboard video & multimedia productions zou ik ieder bedrijf met dezelfde behoefte adviseren gebruik te maken van zijn diensten.


Koen Smets van Mercedes-Benz België: Werken met Slateboard is in één woord TOP! En dit omwille van volgende redenen: het hele team denkt constant met de klant mee om tot het perfecte resultaat te komen / Jurgen communiceert op een professionele manier naar zijn klanten / de deadlines en beloftes worden steeds nageleefd. We wensen dan ook het hele Slateboard team te bedanken voor het geweldige eindresultaat.

Arend de Kloet van Sophia Revalidatie: Slateboard maakte voor Sophia Revalidatie een indringend en rijk portret van een jong volwassene, waarbij Jurgen Richter een mix van persoonlijk en professioneel, ontspannen en doortastend, planmatig en flexibel werken liet zien. Zowel in de voorbereiding als de montage en oplevering is de samenwerking zeer goed bevallen.


Marloes Kempers van Intertraining: Intertraining laat altijd graag haar unieke oefenlocatie voor BHV-trainingen zien aan haar (toekomstige) klanten. Wij zijn trots op onze accommodatie en de mogelijkheden en één blik is vaak genoeg om de klant over de streep te trekken om haar BHV-ers bij Intertraining onder te brengen. In deze drukke tijden blijkt het niet altijd eenvoudig om de klant de voordelen van onze locatie te laten proeven. Klanten die van ver komen moeten hier tijd voor vrij willen maken. Soms is dus afstand en/of tijdgebrek een drempel. Daarom hebben wij besloten om een bedrijfsfilm te laten maken zodat klanten, door middel van een kleine inspanning een goede indruk krijgen van onze mogelijkheden. Belangrijk is dan ook dat de film een juist beeld schetst en van goede kwaliteit is waardoor de kijker meegenomen wordt in de virtuele wereld van Intertraining.
Intertraining is in contact gebracht met Jurgen Richter van Slateboard. Dit is een professioneel bedrijf gebleken met goede ideeën en eigen inzichten om de klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Het resultaat vinden wij zeer de moeite waard. Jurgen heeft alle tijd en moeite genomen om voor Intertraining een zeer interessante film te maken waarin de drie divisies van Intertraining duidelijk naar voren komen; Training, Techniek en Advies. Tevens is er per divisie nog een korte film gemaakt om de klant gericht per onderdeel kennis te laten maken. Dit op advies van Jurgen. Werken met Slateboard (Jurgen) was voor ons een prettige ervaring. Niets is teveel en ideeën te over.


John Moleveld van Duijvelaar Pompen: Het werken met Slateboard is ons vanaf het eerste moment goed bevallen. De offerte was helder en ook de gesprekken gaven ons een goed gevoel. Jurgen heeft voor de duur van het project deel uitgemaakt van het team wat binnen Duijvelaar verantwoordelijk was voor de films. Dit heeft tijd gespaard omdat hij ideeen direct kan omzetten in beelden en ook aan kon geven wat haalbaar is. Overigens bleken al onze, soms best uitdagende ideeen, uitvoerbaar. De mogelijkheid om in de studio van Slateboard in het motngeproces films te beoordelen en ook direct aanpassingen te kunnen doen past helemaal in de aanpak. Flexibel en professioneel. Slateboard gaat duidelijk voor het eindresultaat. Wij zijn heel tevreden.


Frank Smits van Supergarant Verzekeringen: Meedenkers zijn het, niet alleen procesmatig maar ook creatief. Slateboard heeft veel ervaring met het maken van films. Een duidelijk stappenplan, aan alles wordt gedacht en niets wordt overgeslagen. "Wij maken films, maar vooral maken wij mensen trots en blij." Dit staat op de website van Slateboard en dat wordt 100% waargemaakt.

Dennis van den Hoogen van Detroit Electric EMEA over de samenwerking met ons: De eerste kennismaking met Jurgen van Slateboard was direct een positieve. Een uitstekend vertaler van klantenwensen, open, eerlijk en prettig in omgang. Offerte was op tijd en duidelijk gespecificeerd. Alle stappen van het proces liggen vast en kloppen. Tegenwoordig is dat helaas een uitzondering. De draaidag zelf was een verademing aangezien Jurgen ook een prettige gastheer is die mensen op hun gemak stelt. Dat hij niet snel tevreden is met een eindresultaat maakt hem een uitstekend regisseur; met de laatste stand van techniek waarborgt hij een maximaal resultaat.


Nicolien van der Wereld van wonenCentraal: Twee bedrijfsfilms, negen filmlocaties op één dag, en o ja, het moet volgende week klaar zijn. Of dat kan? Jazeker! Slateboard heeft in deze korte tijd een prachtig eindresultaat neergezet. Met veel enthousiasme, een bak aan deskundigheid en de nieuwste apparatuur zijn ze aan de slag gegaan. We hebben Jurgen en Casper leren kennen als een professioneel team wat heel erg goed op elkaar ingespeeld is. Een bijzondere ervaring: wat de één denkt, doet de ander. Dat resulteerde in een vlekkeloze opnamedag met kwaliteit als resultaat. Slateboard luistert, weet de opdracht goed te vertalen en maakt meer dan waar wat zij beloven.


Jan de Kreij van Entre Nous: Jurgen heeft een bedrijfsfilm gemaakt voor ons hotel-restaurant in Noord-Frankrijk. Het resultaat is fantastisch en geeft exact weer waar ons bedrijf voor staat. Bovenal is Jurgen een ontzettend plezierig en integer mens. Jurgen: heel erg bedankt voor alles, we kijken met heel veel plezier terug op onze samenwerking!


Monique Braal van IeTee Solutions: Wat zijn we blij met het resultaat, nu onze bedrijfsfilm klaar is! We zijn trots op IeTee .... de film, die onze klanten en prospects een kijkje in de spreekwoordelijke keuken gunt van IeTee Solutions. Jurgen heeft ons, samen met zijn team, tijdens het gehele proces op zeer professionele wijze en met goede adviezen bijgestaan. Wij kunnen u een samenwerking met SLATEBOARD Video & Multimedia Productions dan ook van harte aanbevelen.

Jochem Klein van Fysioklein: Van links naar rechts, onder tot boven en van kop tot staart..., alles klopt bij Jurgen tot in perfectie. De eerste kennismaking was zeer plezierig en dat zette zich alleen maar voort. Aan alles wordt gedacht, voor alles wordt de tijd genomen, alles voor het beste resultaat. Het eindresultaat kan ik verbluffend noemen en deze mening deelt iedereen die ik het filmpje laat zien. Nog nooit heb ik met zoveel zekerheid kunnen zeggen dat wanneer ik weer gebruik van Jurgen zijn diensten zou kunnen maken, ik dat direct zal doen en ik kan hem bij iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt voor alles.


Pieter Gabriëls voor Koopman Logistics: Hij zegt wat hij doet en hij doet wat hij zegt. De kracht van Slateboard is zowel gelegen in zijn vakmanschap uitgeoefend met de modernste materialen, maar zeker ook in de wijze waarop Jürgen het proces aanneemt, stuurt en naar meer dan volle tevredenheid oplevert. Jürgen heeft voor ons inmiddels 3 films in meerdere talen gemaakt, in het kader van Koopman Logisitcs. Dat was niet altijd een gemakkelijk in termen van filmbaarheid, weersomstandigheden en onmogelijke plekken om (vanuit) te filmen. Maar hij regelt gewoon een perfect eindresultaat, door constant in oplossingen te denken en dat ook te doen. Wij zijn er trots op nu films in handen te hebben, die in een paar minuten zeggen, wat ons zelf in een paar uur niet lukt. Ik kan het anderen van harte aanbevelen.


László Vákár van Movares: Jurgen heeft een korte film voor ons gemaakt over een van onze projecten om ons bedrijf te profileren. Hij moest daarbij een complex project met acht innovaties in circa drie minuten film zien te vangen en er de kijker voor zien te enthousiasmeren. Heel creatief wist hij in korte tijd een uitstekende film te produceren. Daarbij creëerde hij prachtige beelden met technische tekeningen die over het gerealiseerde beeld vloeiden. Zo wist hij uitstekend de technische complexiteit te suggereren die bij het ontwerp kwam kijken. En dat alles op een esthetisch heel hoog niveau. Hij wist een sfeer te creëren waarin je ook als niet-acteur voor de camera jezelf durfde te zijn. Ook was alles ruim binnen de deadline gereed. Het resultaat is prachtig. Wij zijn er heel trots op en hij mag dat dubbel zijn!!!


AJ Luhulima van Artdcom: Wij wilden een introductie film om de samenwerking van Oracle en Rabobank te bekrachtigen. Als Full service communicatie bureau hebben wij een opdracht gegund aan Slateboard om een introductiefilm te produceren en vervaardigen waarin duidelijk naar voren moest komen de samenwerking tussen Rabobank ICT en Oracle. Doorloop van aanname opdracht tot oplevering was in dit geval 3 maanden. Vanwege de vele agenda's waar rekening mee moest worden gehouden was de uiteindelijke datum van het evenement vervroegd waardoor er maar een kleine week productie tijd was. Ook de eisen die de klant stelde waren niet altijd even makkelijk. Een dank aan Slateboard vanwege het meedenken en vanwege het snelle handelen. Er is een schitterende introductiefilm vervaardigd, die momenteel nog intern bij beide organisaties wordt getoond.

Theo Peeters van Autoveiling Rijnland: Mijn opdrachtgever verzocht mij om een marketing campagne op te zetten voor een autoveiling voor particulieren. Social media was het steekwoord, dus een film die ging 'zwerven over het internet' mocht niet ontbreken. Via mijn netwerk kwam ik in contact met Jurgen van Slateboard, en in twee dagen was het draaiboek al klaar. Vervolgens heeft Jurgen in een dag tijd een informatieve en humoristische promotiefilm gemaakt. Snelheid, professionaliteit en vakmanschap zijn de sleutelwoorden die bij Jurgen passen! Binnen 4 dagen had Autoveiling Rijnland een geweldig online visitekaartje!


Mirjam Borst van Sapvasten in de Algarve: Wat ben ik superbij en trots met het eindresultaat van onze promofilm "Sapvasten in de Algarve". Alles wordt heel natuurlijk weergegeven en laat de werkelijkheid zien hoe een week gezond bezig zijn op deze geweldige locatie er uit ziet. Het was een geweldig avontuurlijk proces waar beeld, tekst en muziek uiteindelijk bij elkaar zijn gekomen. Dank je wel Jurgen, voor je deskundigheid, enthousiasme, kennis, geduld, discrete en prettige omgang met de gasten. En niet te vergeten, je gezelligheid en humor.


Anja Verweij voor VSG: Slateboard heeft onze wensen prima omgezet in een corporate film, waar we trots op zijn. Leuke en stimulerende samenwerking met heldere afspraken maakt dat Jurgen je het gevoel geeft dat je regisseur bent van je eigen film. En die ervaring is zeker voor herhaling vatbaar!


Freek Alewijn van Alewijn Taxaties: Jurgen Richter kende ik al veel jaren als collega in de Jaguar organisatie. Ik leerde hem kennen als een integere, betrokken en enthousiaste man, die zijn vak professioneel uitoefende. Ook kon je met hem goed afspraken maken. Jaren later, we hielden met enige regelmaat contact, ontmoette ik hem in een andere professie weer. Hij had van zijn reeds jarenlang uitgeoefende hobby en passie filmen, zijn nieuwe uitdaging en toekomst gemaakt onder de naam "Slateboard". Ik vond dat heel leuk om te horen. Voor "Alewijn Taxaties" maakte hij een bedrijfsfilm, waar ik precies die elementen in terug vind die hem zo kenmerken, maar dan nu als producent van professionele en met passie gemaakte bedrijfsfilms en presentaties. Dank Jurgen!!


Joop Luten voor Feed for Health: Het was een plezier om het team van Jurgen Richter (Slateboard) samen te werken. Het was een lastige opgave om resultaten van wetenschappelijk onderzoek een populair gezicht te geven in een dynamische video. Maar de creativiteit in zowel aanpak als uitvoering is een sterk punt van Slateboard. Verder beschikt het team over een arsenaal aan professionele video apparatuur. Bij de afwerking van het videomateriaal is er volop ruimte voor inbreng van de klant. Uiteraard blijft Slateboard verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eind product. En dat mag er zijn. Last but not least het team heeft gevoel voor humor. Dat straalt ervan af in samenwerking en video's.


Anne Loos, make-up artist: 'Ik heb het werken met het team van Slateboard, met Jurgen Richter als sturende kracht als heel erg prettig ervaren. Er is professionaliteit te over aanwezig in structuur, materiaal en technologie maar daarnaast is er ook ruimte voor humor, overleg en eigen inbreng. Dit maakt het werken naar het resultaat, eigenlijk een heel ontspannende bezigheid. Voor je het weet zie je jezelf tijdens de opnames professioneel in beeld gebracht en denk je 'oké, dit wordt goed'. Na de opnames wacht je dan ook met veel vertrouwen het eindresultaat af, dit zal je prettig verrassen.


Roland Buenting van Tandartsenpraktijk Appelenburg: Jurgen heeft een voorlichtingsfilm voor in de wachtkamer van mijn tandartsenpraktijk Appelenburg gemaakt. Op een zeer creatieve wijze heeft hij, uit de brei van informatie die hij aangereikt kreeg, een uitstekende film geproduceerd. Hij wist alle deelnemers aan de film gemotiveerd en enthousiast te maken. Tevens was alles keurig binnen de deadline gereed. De beelden zijn van zeer hoge kwaliteit, waar ik dagelijks complimenten over krijg. Hierdoor is mijn manier van werken zeer inzichtelijk geworden voor alle kijkers. Chapeau!


Claire van Duijvelaar Pompen: Wij zien Slateboard als een professionele en betrouwbare partner die aan een half woord genoeg heeft. Slateboard luistert en verdiept zicht in de organisatie van de klant om de juiste vertaalslag te kunnen maken. Onlangs is onze derde opdracht door Slateboard opgeleverd met weer een geweldig eindresultaat!


Castellumkoor: Wij hebben Slateboard in de arm genomen om ons 1e lustrumconcert op een professionele wijze in beeld te zetten. Dat is absoluut gelukt. Jurgen verstaat zijn vak en dat is in het hele traject merkbaar. Hij is helder in wat wel en niet kan, is in alle opzichten klantgericht en deed zelfs meer dan hij beloofde. De resultaten mogen er zijn en wij er heel erg blij mee.

Onze klanten